Meld je aan voor de nieuwsbrief   Ga naar de Facebookpagina van Pura Vida Hoogeveen
   
Pura Vida

Wie ben ik?


Mijn naam is Wenda de Graaf. In 2002 ben ik afgestudeerd in schoonheidsverzorging en visagie aan Instituut De Vries-Kok te Groningen. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest bij verschillende beautycenters en schoonheidssalons. In 2004 ben ik gestart met de opleiding Sportverzorging- en massage op het O.S.K te Meppel en zo mocht ik mij vanaf 2005 tevens sportverzorger en sportmasseur noemen.

Omdat ik graag mijn eigen “ding” kwijt wilde in mijn vak,  heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijfje te beginnen. Vanaf 4 januari 2010 is Pura Vida een feit! 
Pura Vida


Pura Vida betekend letterlijk “het pure leven”. Pura Vida is de Costaricaanse manier om te zeggen dat alles oké is, dat het leven is om van te genieten. Het wordt geantwoord als je vraagt hoe het met iemand gaat, maar ook als je vraagt of het leuk is om ergens naar toe te gaan. Als het antwoord “Pura Vida” is, moet je zeker gaan!

Een deel van mijn huis is speciaal ingericht voor de salon Pura Vida om zo de gewenste privacy te kunnen bieden.

Er wordt gewerkt met professionele maar betaalbare producten en daarmee streeft Pura Vida naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Regelmatig wordt er deelgenomen aan diverse cursussen en trainingen om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de uiterlijke verzorging en de sportbranche.

Kortom: Pura Vida staat voor professionaliteit, basic, hip en is betaalbaar!

   
Privacy statement (pdf) Algemene Voorwaarden (pdf) | KVK nr: 01170498 | Copyright: Pura Vida 2009-2011